ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent sökes till Trafikverket i Borlänge!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till Trafikverket i Borlänge!

Vår kund har behov av en duktig ekonomiassistent för ett uppdrag på Trafikverket i Borlänge, söker du ett långt och spännande uppdrag där du får arbeta med ekonomi?

Är du tillgänglig för start i början av augusti - 22?
Välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att sköta huvuddelen av ekonomihanteringen inom ett projekt inom myndigheten. Du kommer att bevaka, sammanställa de ekonomiska utfallet i fyra olika delprojekt. I rollen ingår bevakning av inbetalningar, kolla igenom fakturaunderlag samt sköta kontering av fakturor. Du kommer även sköta andra administrativa uppgifter och vid behov assistera projektledningen vad gäller rapportering, kontraktsadministration och ekonomiska prognoser. 

Vem är du?

  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent

  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Omfattningen 100%. Uppdraget förväntas starta i början av augusti 2022 och pågå till och med 2022-12-31, med chans till förlängning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Ekonomiassistent,leverantörsreskontra, accountant, accounts payable, kundreskontra, redovisningsassistent

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent sökes till Trafikverket i Borlänge!

Jurek