ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent sökes till svenskt eventbolag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till svenskt eventbolag

Till kund inom event och arrangemang verksamhet söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Utöver leverantörsreskontra kommer du även vara delaktig i att stötta övriga ekonomifunktion samt vara involverad i processen med att implementera nytt ekonomisystem. Vidare kommer du även finnas behjälplig från övriga organisationen vid frågor rörande fakturor. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Leverantörsreskontra
  • Ekonomiadministration
  • Stötta organisationen och övriga ekonomifunktionen
  • Delaktig i implementering av nytt ekonomisystem
  • Ad hoc

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat ca 2-3 år med liknande arbetsuppgifter och fördelaktige inom transaktionsintensiva bolag. Vidare ser vi det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av projektredovisning eller att du varit involverad vid systembyte. Som person är du social, hjälpsam och noggrann. Du är även prestigelös och kan hoppa in och göra uppgifter som vanligtvis inte ligger på dig. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag för en av Jureks kunder vars kontor är beläget i nära anslutning till tunnelbanestationen vid Globen. Tjänsten är förlagd på heltid och du kommer utgå från kundens kontor. Vi ser en omgående start och uppdraget förväntas fortlöpa till slutet av september. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Ekonomiassistent , leverantörsreskontra, Redovisningsekonom

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent sökes till svenskt eventbolag

Jurek