ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiassistent sökes till kommande uppdrag

Företag Resultat AB
Ort
Utgår

2023-02-04

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till kommande uppdrag

Vi söker en noggrann och ansvarsfull ekonomiassistent till kommande uppdrag. Om du gillar en roll där du får jobba självständigt och är i början av din karriär eller har jobbat några år som ekonomiassistent så är denna tjänst för dig.

Om företaget

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Våra kunder finns inom flertalet olika branscher och uppdragen kan variera från ett par månader till ett mer långvarigt samarbete samt innefattar även direktrekryteringar. Både del- och heltids tjänstegrad efterfrågas. Som konsult kommer du vara anställd hos Resultat AB och arbeta ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innehålla:

• Kund- och leverantörskontra
• In- och utbetalningar
• Påminnelsehantering
• Kontera fakturor
• Löpande bokföring
Dessa arbetsuppgifter utgör grunden men fler uppgifter kan tillkomma.

Din profil

För att du ska kunna lyckas i rollen som ekonomiassistent så ser vi att du har en relevant utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du gillar att jobba i ett högt tempo, är självständig, gillar ordning och reda samt har en känsla för service. Du är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften.

Framgångsfaktorer

• Systemvana sedan tidigare är meriterande
• Goda kunskaper i Excel
• Goda kunskaper inom ovan nämnda arbetsuppgifter

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-02-05

Tjänsten är en hyra där du kommer att bli anställd av oss på Resultat och bli uthyrd till kund. Låter detta som något för dig? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Lidman 070-145 86 36.

Dela detta jobb

logo
Ekonomiassistent sökes till kommande uppdrag

Resultat AB