ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

EKONOMIASSISTENT SÖKES OMGÅENDE

Ort
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

EKONOMIASSISTENT SÖKES OMGÅENDE

Solelgrossisten är inne på en spännande tillväxtresa. Vi önskar nu att förstärka organisationen med en ekonomiassistent. Du blir del av ett bolag vars verksamhet ligger i tiden. Vi kommer fortsätta rikta oss till proffsen och erbjuda de allra bästa lösningarna och produkterna inom solenergi.

 

Vi Erbjuder

Brinner du för ekonomi och letar efter ett företag att växa tillsammans med? Då har vi en spännande roll att erbjuda dig!

Vi växer så det knakar och söker just nu ny stjärna till vårt ekonomiteam. Vi ser gärna att du är likasinnad som oss med en hög arbetsmoral och kan jobba både effektivt och kreativt med många bollar i luften. Solelgrossisten Sverige AB är en snabbt växande organisation och vi söker dig som vill växa tillsammans med oss.

Arbetsmiljön är trivsam och präglas av prestigelöshet, engagemang och respekt. Behöver du en hjälpande hand så behöver du bara fråga en gång – resan gör vi tillsammans! Du erbjuds delaktighet, möjlighet att ta egna initiativ, korta beslutsvägar och en arbetsplats där var och en får ta stort ansvar. Vi utgår från vårt kontor i Tomelilla, och erbjuder en heltidstjänst.

Rollen, Erfarenhet och Personlighet

Som ekonomiassistent känner du dig bekväm med att arbeta självständigt och periodvis även i högt tempo. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent, med kunskaper inom bland annat löpande bokföring och kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att vara en hjälpande hand till vår ekonomiansvarig, därav ser vi gärna att du är en lagspelare som kan ta egna initiativ och avlasta. Du kommer växa tillsammans med företaget och med tiden få mer ansvar.

Din profil Vi söker dig som är ansvarstagande och ”service minded”. Du är kommunikativ och är van med en stödjande roll, där samarbete och kommunikation är av stor vikt. Du är strukturerad och van att arbeta mot deadlines. Du har gymnasieexamen och gärna arbetat tidigare som ekonomiassistent.

Tillträde snarast, enligt överenskommelse

Heltid, tillsvidareanställning med provanställning om sex månader tillämpas

Redo att kavla upp ärmarna?

Då är du välkommen att söka! För frågor kontakta Carina Eriksson på epost carina.eriksson@solelgrossisten.se eller Christina Rasmusson på epost christina.rasmusson@solelgrossisten.se.  Du ansöker via länken ”Sök tjänst”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om oss

Solelgrossisten är en av landets snabbast växande grossister inom solel. Vi säljer enbart  till återförsäljare och installatörer och representerar många av marknadens ledande varumärken. Men vi säljer inte bara utrustning. Vårt jobb är att se till att  installatör eller återförsäljare säljer och levererar rätt lösning till sin kund. Vi står vid kundens sida hela vägen från dimensionering till driftsättning.

Vi svarar på tekniska frågor, ger råd, utbildar och hjälper till att beräkna vid behov. Allt det som krävs för att göra våra kunders tillvaro enklare, lönsammare och deras kunder gladare. Läs mer om hur vi får till detta på https://www.solelgrossisten.se/

Dela detta jobb

logo
EKONOMIASSISTENT SÖKES OMGÅENDE

Workspace Recruit