ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent sökes med erfarenhet av SAP

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-09

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes med erfarenhet av SAP

Har du erfarenhet av leverantörsreskontra och SAP? Vill du jobba i ett större bolag inom tv- och streamingbranschen? Vi söker idag 5 kandidater till vår kunds financial shared service team. Vi har ett förväntat startdatum satt för den 1 december.  Ansök redan idag, då vi arbetar med löpande urval i den här processen.

Arbetsbeskrivning

Hos vår kund kommer du få chans att jobba som ekonomiassistent inom både kund- och leverantörsreskontra. Då kunden håller på och genomför ett system byte till SAP så kommer du även få vara delaktig i att sätta upp nya rutiner och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kund- och Leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Ombokningar och bokningar 
  • Fakturering
  • Lägga in och administrera kring användare i systemet
  • Utvärdering av SAP implementering

Vem är du?

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du tidigare har jobbat inom både kund- och leverantörsreskontra och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i en större koncern. Som person är du orädd, kommunikativ och flexibel och du trivs med att jobba i högt tempo.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i SAP eller om du tidigare har varit delaktig i en systemimplementering.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som ekonomiassistent på 6 månader med chans till förlängning där vi har ett start datum den 1 december. Under rådande omständigheter kommer starten ske på distans för att sedan återgå till kundens kontor i centrala Stockholm.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent sökes med erfarenhet av SAP

Jurek