ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag i city

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag i city

Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till vår kund som verkar inom hotell och fastighetsbranschen med start augusti/september. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent har du en bred och självständig roll där du äger processen från ax till limpa och kommer ha övergripande ansvar över ett av hotellets leverantörsreskontra. Du rapporterar direkt till bolagets VD.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta:

  • Löpande bokföring
  • Inscanning av leverantörsfakturor
  • Kontering och utbetalning
  • Påminnelsehantering
  • Kontakt med bolagets leverantörer
  • Avstämning av reskontran
  • Ad hoc

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat som ekonomiassistent gärna inom leverantörsreskontra i några år och känner dig trygg i dessa arbetsuppgifter och känner att du kan grunderna. Du får gärna ha en ekonomisk examen men du kan även ha tillgodosett dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, noggrann och har ett sinne för detaljer. Du tar initiativ till utveckling av ansvarsområden och arbetsuppgifter inom ekonomi området och ser dig som ett självklart stöd till övriga funktioner i bolaget. Du är även en god kollega som hoppar in och stöttar dom övriga avdelningarna vid eventuella förfrågningar.

Du erbjuds

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, men det finns även möjlighet att jobba på 80% om så önskas med start i augusti/september och är förlagt på kundens kontor centralt i Stockholm. Möjlighet finns att jobba lite remote.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag i city

Jurek