ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent /Receptionsansvarig Indus Sverige AB

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Ekonomiassistent /Receptionsansvarig Indus Sverige AB

Har du erfarenhet från att arbeta med leverantörsreskontra? Trivs du av att arbeta i en social och varierande roll? Då kan du vara personen som vi söker i rollen som ekonomiassistent/receptionsansvarig till Indus!

Arbetsbeskrivning

Indus söker nu en ekonomiassistent/receptionsansvarig till deras huvudkontor i Kungälv. Detta är en bred och varierad roll som spänner över flera områden. Tyngdpunkten i rollen fokuserar på leverantörsreskontran samt att ha ett övergripande ansvar för reception och telefonväxel. Du kommer med andra ord agera spindeln i nätet och ha mycket kontakt internt som externt. Tillsammans med trevliga kollegor bidrar du till att den administrativa funktionen på företaget fungerar optimalt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Leverantörsreskontra
• Leverantörsbedömningar
• Redovisning
• Reception
• Telefoni- och växelansvarig
• Tidsredovisning
• Inköp av kontorsmaterial

Du kommer att tillhöra ett litet ekonomiteam som består av dig själv, en redovisningsekonom, ekonomichef och en löneadministratör/HR ansvarig.

Vem är du?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning inom ekonomi samt med något års erfarenhet från liknande roll, gärna med tyngd på leverantörsreskontra. Har du tidigare arbetat i reception är detta meriterande. Vidare har du goda datorkunskaper och är van användare av MS Office-paketet.

Som person är du positiv, självgående och utåtriktad med en hög känsla för service. Du en social person med en förmåga att sprida god stämning och positiv energi. Eftersom rollen innebär många bollar i luften ser vi att du är ordningsam och inser vikten av att arbeta strukturerat samt trivs i en varierad roll.

Körkort är ett krav.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred tjänst på ett mycket trevligt företag. Indus präglas av en god arbetsmiljö, bra stämning samt högt i tak.

Om Indus

Genom Kvalitet, Kompetens, Hållbarhet och Trygghet har vi sedan 1974 levererat och hyrt ut moduler. Modulerna sätts samman till lokaler, främst skolor, förskolor och kontor. Indus är ett familjeägt företag och är certifierade i både kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi arbetar mycket med hållbarhet och har ambitionen att vara branschens grönaste företag.

Huvudkontoret ligger i Kungälv, men kontor finns även i Stockholm och Norge och vi har även ett mindre kontor i Skåne. Sammanlagt är vi ca 50 anställda.

Varmt välkommen att bli en del av oss!

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Indus med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent /Receptionsansvarig Indus Sverige AB

Jurek