ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiassistent/receptionist till Västerås

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Ekonomiassistent/receptionist till Västerås

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du serviceorienterad och ansvarstagande? Har du en bakgrund inom ekonomi och öga för siffror? Vill du ha ett sommarjobb där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan det här vara jobbet för dig!

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en ekonomiassistent. Rollen innebär en kombination av ekonomiuppgifter och receptionist. Du får komma till ett team som samarbetar över gränserna och där du kommer bli en viktig spelare. Som ekonomiassistent/receptionist kommer du arbeta självständigt och lösningsorienterat med starkt driv och engagemang. I rollen kommer du till exempel att:

• Sköta löpande ekonomiuppgifter – granskning av fakturor, fakturering, kvitton m.m.
• Hantera kund- och leverantörsreskontra
• Läsa in betafiler
• Hantera post, mejl och växel
• Ta emot besökare i receptionen

Personprofil
Vi söker dig som letar efter ett varierat arbete där du får möjlighet att ta ett stort ansvar. Vi tror att du trivs med att koordinera flera arbetsuppgifter parallellt. Tidigare erfarenhet från ekonomiarbete alternativt studier inom området, är ett krav. Som person är du engagerad, initiativtagande och självgående. Du är social, snabblärd och har lätt för att samarbeta med andra. Du är inte heller rädd för att hjälpa dina kollegor och hugga i där det behövs.

För att lyckas i rollen har du:
• Goda kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av att arbeta med dator och telefon som främsta arbetsverktyg
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
• Noggrannhet, serviceminded och öga för siffror

Övrigt
Start: v.27
Omfattning: Heltid. V.27-31
Arbetstid: 07-16
Plats: Västerås

Om PerformIQ
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ekonomiassistent/receptionist. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Helena Danielsson Bergström via helena.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Ekonomiassistent/receptionist till Västerås

PerformIQ