ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

”Jobba hårt – skratta hårdare” genomsyrar kulturen på Ework, en av Europas marknadsledande konsultförmedlare inom IT och Teknik. När du kliver in på kontoret i centrala Stockholm slås du av en framåtlutande arbetsmiljö med stark entreprenörmässig anda. På företaget längtar drivna kollegor efter måndag och nu har du chans till att bli en del av företaget. Ansök tjänsten som ekonomiassistent redag idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

Ework arbetar med att matcha uppdrag med rätt kompetens, en förmedling som görs utan att de själv anställer några konsulter. Nu söker Eworks redovisningsteam stöttning av en ekonomiassistent på heltid som kommer stötta i arbetet med kontering av leverantörsfakturor.

Som konsult hos Ework kommer du inte bara erbjudas möjligheten att bredda din kunskap inom fakturahantering, du kommer också erbjudas en företagskultur berikad av roliga kickoffer, kontorsfester, AW:s och andra evenemang. Utöver detta står Ework även inför en flytt från sitt nuvarande kontor på Mäster Samuelsgatan till nyrenoverade lokaler på Vasagatan!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ework Group. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas pågå initialt under sex månader med goda chanser till förlängning.

Du erbjuds

 • Möjligheten att bredda dina praktiska erfarenheter inom ekonomi

 • Att bli en del av ett kompetent redovisningsteam med motiverade kollegor

 • En engagerad konsultchef som kommer coacha och stötta dig i din fortsatta karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med kontering av leverantörsfakturor. Du kommer arbeta i systemet Basware och i övrigt stötta redovisningsavdelningen med olika administrativa uppgifter.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning i ekonomi alternativt motsvarande relevant erfarenhet

 • Har tidigare erfarenheter av fakturahantering

 • Har goda kunskaper i Excel

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

För detta konsultuppdrag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är social där din positivitet smittar av sig på dina kollegor. Du sprider god energi och är mån om att göra bra ifrån dig. Vidare är du noggrann, prestigelös och är duktig på att arbeta effektivt och fokuserat.

Övrig information

 • Start: 15 augusti men kan även finnas möjlighet att börja tidigare

 • Omfattning: Heltid

 • Långsiktighet: 6 månader med chans till förlängning

 • Placering: Mäster Samuelsgatan, snart flytt till Vasagatan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du veta mer om Ework? Klicka här!

Ekonomiassistent på heltid till Ework!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb