ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vindex söker för tillfället en ekonomiassistent till ett uppdrag i interimsform för kunds räkning. Start för tjänsten är omgående och uppdraget pågår sedan under sex månader. I tjänsten kommer du främst att sköta leverantörsreskontra.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent på deltid till mediabolag

  • Leverantörsreskontra
  • Diverse administration
  • Attestering
  • Utbetalningar
  • Granska och registrera fakturor

För den här tjänsten söker vi dig som är strukturerad, engagerad och redo att ta dig an nya utmaningar. Du är snabblärd och flexibel med ett öga för detaljer och god struktur på ditt arbete.

Kvalifikationer för rollen som Ekonomiassistent på deltid till mediabolag

  • Ekonomiutbildning eller motsvarande på eftergymnasial nivå
  • Viss arbetslivserfarenhet av redovisning
  • Van Excel användare
  • God kommunikationsförmåga på engelska och svenska

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Ansökan

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref EREKASS1636. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös vid fler frågor kring rollen. Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsbolag ekonomiassistent 

Vindex rekryterar ekonomiassistenter i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ekonomiassistent på deltid till mediabolag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb