ekonomijobb.se

Nu sökes en ekonomiassistent för interimsuppdrag på deltid till bolag inom försäkringsbranschen
För interimsuppdrag hos en av våra kunder söker Vindex nu en ekonomiassistent. Uppdraget startar efter sommaren och pågår under tio månader. Omfattningen är 50% av en heltidstjänst vilket motsvarar ca 20 h/vecka och i rollen kommer du att arbeta med både kund- och leverantörsreskontra samt stötta resten av gruppen med redovisningsarbete.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som ekonomiassistent till bolag inom försäkringsbranschen
Kund- och leverantörsreskontra
Löpande bokföring
Upprättande av moms- och skattedeklarationer
Avstämningar
Delaktig i månadsbokslut
Förekommande ad hoc-uppgifter
För det här uppdraget söker vi dig som är noggrann och ansvarsfull samt att du trivs i en varierande roll. Därtill är du initiativtagande och nyfiken som person. Vi ser gärna också att du är driven, hjälpsam och gärna arbetar med breda kontaktytor.

Kvalifikationer för rollen som ekonomiassistent till bolag inom försäkringsbranschen
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst 2-3 års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent
Tidigare arbetat med liknande uppgifter
Van användare av Excel
Goda systemkunskaper
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JGEKASS748. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Gimling vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ekonomiassistent på deltid till bolag inom försäkringsbranschen

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb