ekonomijobb.se

Är du en noggrann, självgående och metodisk person som tycker om att utvecklas i din roll och att få bli en viktig medlem i teamet? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är arbetet som ekonomiassistent hos vår kund Baltic Gateway något för dig!

Rollen
I rollen som ekonomiassistent kommer du att lära dig mycket om Baltic Gateways verksamhet och hur turistnäringen fungerar i stort. Du kommer framförallt att arbeta med leverantörsreskontra och det dagliga arbetet går främst ut på att granska, kontrollera och registrera leverantörsfakturor. Vidare ingår även kontakt med leverantörer via e-mail och du rapporterar till ekonomichefen. Du kommer att arbeta i trivsamma och öppna lokaler i centrala Malmö där stämningen är familjär och avslappnad.

Din profil
Till rollen som ekonomiassistent söker vi framförallt dig som är en lojal och engagerad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett krav att du har några års erfarenhet av att arbeta med ekonomi, gärna som ekonomiassistent. Det är meriterande om du har erfarenhet från resebranschen. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Bra att veta!
Tjänsten som ekonomiassistent på 50% är inledningsvis en visstidsanställning som är tänkt att pågå mellan april-oktober 2020 och dina arbetstider kommer att vara förlagda under kontorstid. Du kommer att vara anställd som konsult hos Temp-team och uthyrd till Baltic Gateway under anställningen. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter i rollen och möjlighet till heltid samt vidare anställning efter första anställningsperioden.

Intresserad?
Då vi har ett löpande urval till tjänsten vill vi ha in din ansökan omgående. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Cindy Hultman på 040-6110770.

Varmt välkommen med din ansökan!

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl borsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi erbjuder kundanpassade lösningar och tillsätter allt ifrån studenter/assistenter till ledande befattningar inom såväl tjänstemannen- och kollektivsektorn. Läs gärna mer om oss

Logga

EKONOMIASSISTENT PÅ 50% TILL BALTIC GATEWAY I MALMÖ

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb