ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent med Visma till Nacka

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-19

Ansök nu

Ekonomiassistent med Visma till Nacka

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund som är ett läkemedelsbolag i Nacka söker vi nu dig som vill arbeta tre dagar i veckan med blandade ekonomiuppgifter. För att passa i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent . Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i Visma. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Du erbjuds 
Ett spännande uppdrag hos vår kunder inom läkemedelsbranschen. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Frida Gylner på frida.gylner@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent med Visma till Nacka

Jurek Bemanning