ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en stjärna inom kundreskontra med ett intresse för löneadministration? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Ekonomiassistent för ett interimsuppdrag till vår kund. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i 4-6 månader. I rollen tillhör du ett engagerat team där du arbetar med bolagets kundreskontra och löneadministration. 

Placering: Söderort 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra och löneadministration:

  • Fakturering av beställningar
  • Boka in- och utbetalningar
  • Påminnelse – och inkassohantering 
  • Kreditfakturor 
  • Matcha inbetalningar mot fakturor 
  • Genomgång av månatliga löner 
  • Granskning och godkännande av resekostnader
  • Förekommande ad hoc-uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra och löneadministration: 

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och som har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare. Därtill har du gedigna excelkunskaper och engageras av att arbeta administrativt. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du noggrann, analytisk och strukturerad. Du organiserar upp ditt arbete på ett effektivt sätt och är rutinerad vad gäller att möta deadlines. Utöver detta är du en tillgång i ditt team som bidrar med en positiv inställning! 

Sök rollen idag! 

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer FÅEKASS2054. Tveka inte heller att ta kontakt med ansvarig rekryterare Fanny Åberg vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Ekonomiassistent 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Interim Ekonomiassistent 

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra och löneadministration

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Dela detta jobb