ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent med erfarenhet av Netsuite

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-12

Ansök nu

Ekonomiassistent med erfarenhet av Netsuite

Är du en fena på affärssystemet Netsuite? För kunds räkning söker vi nu dig som har goda kunskaper i detta system för att lära ut och vara behjälplig vid faktureringen under systembytet sista veckan i november. Detta är ett konsultuppdrag from 25/11 och omfattar heltid under en veckas tid. Du kommer vara placerad på kundens Stockholmskontor i Solna Strand.

Arbetsbeskrivning:

Rollen innebär att du kommer vara bisittare vid första faktureringen när kunden går från Visma till Netsuite i november. Du kommer lära upp ekonomiassistent och till viss del även ekonomichefen.

Vem är du?

Vi söker dig som är har tidigare erfarenhet av att ha fakturerat i Netsuite och är trygg i systemet. Du är van att jobba med order och fakturering samt god förståelse i engelska då systemet är uppbyggt på det.

Du erbjuds:

Ett konsultuppdrag som omfattar heltid under en vecka med start 25/11. Tjänsten är placerad på kundens fräscha kontor i Solna strand.  Du kommer ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent med erfarenhet av Netsuite

Jurek