ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent kundreskontra till Hitta.se

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Ekonomiassistent kundreskontra till Hitta.se

Är du en person som trivs i en dynamisk miljö där man alltid har utveckling och förbättringar i fokus? Hitta.se söker nu en ekonomiassistent med tidigare erfarenhet inom kundreskontra från bolag med transaktionsrika flöden och som brinner för service.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i en miljö med drivna och engagerade kollegor. Din roll på kommer ha fokus på att bygga goda kundkontakter och utveckla och förbättra rutiner. I rollen kommer du att tillhöra ekonomiavdelning med 6 kollegor och du kommer att ansvara för kundreskontran och rapporterar direkt till redovisningschefen.

I dina arbetsuppgifter ingår bla:

  • Kontroll av faktureringsflödet som ligger outsourcat
  • Hantering av manuell fakturering
  • Kundsupport
  • Avstämningar
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Förbättra rutiner gällande kundreskontra
  • Intäktsanalys

Vem är du?

Som person är du strukturerad och noggrann med ett högt servicetänk. Du uppskattar en snabbrörlig företagskultur och har lätt för att samarbeta och skapa relationer. Du tar stort ansvar för ditt arbete, ser möjligheter till förbättringar och tycker det är spännande att sätta sig in i nya arbetsuppgifter.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning och gärna något års erfarenhet från en liknande roll. Har du tidigare erfarenhet från Fortnox och Visma är det meriterande. Du är en prestigelös person som vill vara delaktig i bolagets utveckling och bidrar till ett bra företagsklimat.

Du erbjuds

Du kommer vara placerad på huvudkontoret i centrala i Stockholm. Du erbjuds en utmanande roll i ett växande bolag  med en föränderlig och energisk företagskultur.

I den här rekryteringen samarbetar Hitta.se med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen. Varje vecka hjälper hitta.se ca 4 miljoner unika besökare som tillsammans genomför över 20 miljoner sökningar i veckan. I januari 2018 utsågs hitta.se till ett av Sveriges mest positivt omtalade varumärken iYouGovs BrandIndex

Hitta.se är etablerat sedan många år som en av Sveriges absolut största sajter med räckvidd över hela Sverige. Sedan juli 2017 ägs bolaget till största del av Londonbaserade investmentbolaget Sprints Capital Management. Sprints Capital Management är inriktade på investeringar i ledande europeiska onlinebolag. Personerna bakom Sprints har investerat i ett flertal framgångsrika internetbolag som Avito och Zalando.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent kundreskontra till Hitta.se

Jurek Bemanning