ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent - kundreskontra, till globalt bolag i Göteborg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Ekonomiassistent - kundreskontra, till globalt bolag i Göteborg

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med fokus mot kundreskontra. Arbetsuppgifter som kan förekomma är exempelvis kundinbetalningar, påminnelsehantering, återrapportering av leverantörsbetalningar samt vissa manuella utbetalningsuppdrag. Du är även kontaktperson för inkasso samt den som ger support mot verksamheten och kunder gällande frågor om kundreskontran.

Detta är ett riktigt roligt uppdrag om 100% med start omgående. Initialt är det en konsultanställning med ambition att övergå i en anställning hos vår härliga kund som sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Hos vår kund arbetar riktigt engagerade medarbetare i en trevlig arbetsmiljö centralt i Göteborg. Här får du en rolig arbetsdag med spännande arbetsuppgifter och god stämning på ett intressant bolag!

Vem söker vi till denna roll?
Till denna roll söker vi dig som antingen har en högskoleexamen inom ekonomi med viss erfarenhet alternativt endast en bredare erfarenhet inom området. Du behärskar såväl Excel som Officepaketet väl och har du dessutom arbetat i Movex är detta meriterande men inget krav.

Som person tror vi att du har en positiv inställning och ett serviceinriktat och prestigelöst förhållningssätt. Du ser vad som behövs göras för stunden och tar gärna egna initiativ till nya infallsvinklar och arbetssätt. Att arbeta i team är någonting du trivs med och du har lätt för att samarbeta med olika personer.

Du erbjuds
En rolig tjänst som ekonomiassistent mot kundreskontra ute hos vår härliga kund. Detta är initialt ett konsultuppdrag med ambition att övergå i en anställning hos kund. I denna roll får du möjligheten att arbeta på en trivsam arbetsplats tillsammans med engagerade kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent - kundreskontra, till globalt bolag i Göteborg

Jurek Bemanning