ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiassistent inom sjölogistik!

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Ekonomiassistent inom sjölogistik!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag/vikariat på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Schenker. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Schenker är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom bland annat fordonsindustrin och tillverkningsindustrin. Tjänsten är placerad på deras kontor i centrala Göteborg. De söker nu dig som vill bidra till effektivisering av deras sjölogistiska flöden och nöjda kunder. Som ekonomiassistent hos Schenker blir du en del av ett team som präglas av nära samarbete och god gemenskap.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med olika administrativa ekonomiska uppgifter kopplat till Schenkers godsflöden inom Sjölogistik. ansvarar du löpande för registrering och manuell hantering av inkommande och utgående faktureringar. Du registrerar fakturor löpande och säkerställer att informationen stämmer. I ditt arbete kommer du ha en tät kontakt med övriga avdelningar inom sjölogistik. Samtidigt har du daglig kontakt med våra leverantörer och analyserar resultaten på varje skeppning.

• Löpande fakturering och kostnadskontroll.
• Nära kontakt med andra avdelningar inom sjölogistik.
• Analysering av resultat på varje skeppning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
• Meriterande med erfarenhet av sjölogistik
• God dator- och systemvana.
• Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal samt skrift.

Vi söker dig som har förmåga att snabba sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och då denna roll uteslutande innefattar administrativa moment är du som söker noggrann i ditt arbete. Vi tror att du som söker är en person som har en öppenhet för förändring och snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har även förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisning, kontering, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, avstämning, fakturahantering, faktura, heltid, Schenker, sjölogistik, Göteborg.

 

Dela detta jobb

logo
Ekonomiassistent inom sjölogistik!

Bravura