ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till STANLEY Security

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till STANLEY Security

STANLEY Security är ett väletablerat företag inom säkerhetsbranschen som brinner för att skapa bättre lösningar för kunder och att hela tiden ligga framkant.

Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra som ska bidra till vår framtida expansion.

Arbetsbeskrivning

Till STANLEY Security söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Du kommer jobba i ett team på 5 personer och rapportera till den svenska redovisningschefen. Du kommer vara delaktig i en rad olika effektiviserings- och automatiseringsprojekt kopplat till leverantörsreskontra flödet. Avdelningen hanterar stora mängder leverantörsfakturor och din roll kommer vara att kontrollera dessa och matcha mot inköpsordrar. I din roll som ekonomiassistent kommer du även att vara behjälplig vid frågor från övriga organisationen gällande hantering av fakturor och inköpsordrar.

Du kommer även agera systemadministratör för fakturahanteringssystemet och lägga upp nya användare samt stämma av så att attestregelverket är korrekt uppsatt. I din roll kommer du även ha kontakt med systemleverantören för att lösa eventuella problem, uppdateringar eller avbrott.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Matchning av leverantörsfakturor mot inköpsordrar
  • Hantering av fakturor utan inköpsordrar
  • Kontakt med inköpsavdelning
  • Uppläggning av leverantörer
  • Lägga upp nya användare i attestflödet
  • Vara behjälplig i frågor från organisationen

Vem är du?

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent till STANLEY Security har du erfarenhet från leverantörsreskontra och du har även varit delaktig vid olika effektiviseringsprojekt. Vidare tror vi att du är van vid att jobba i en internationell miljö och du har även vana från att hantera stora flöden av leverantörsfakturor.

Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har jobbat i Agresso, SAP eller Basware.  Du har ett genuint intresse av IT och du trivs i en organisation där du har kontakt både internt och externt. Vidare är du lösningsfokuserad, nyfiken och bidrar med humor och glädje till dina kollegor.   

Du erbjuds

Ett spännande och varierande roll på ett välkänt bolag med god lönsamhet och trevliga medarbetare. STANLEY Security är ett företag som ständigt jobbar för att utveckla och förbättra sina kunders affärsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med omgående start där du är anställd hos Jurek men arbetar hos STANLEY Security. För rätt person kommer det finnas en god chans till att bli överrekryterad efter avslutat konsultuppdrag. STANLEY Security har idag sitt kontor på Lindhagsgatan 76 men under rådande omständigheter sker arbetet hemifrån. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security ingår i STANLEY Black & Decker-koncernen. Vi finns i 12 europeiska länder med över 10 000 medarbetare och 200 000 kunder. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till STANLEY Security

Jurek