ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Linköping

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Linköping

Till vår kund, ett internationellt företag inom transportmedelindustrin söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra med placering i Linköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och löper fram till sista januari nästa år.

Arbetsbeskrivning:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Leverantörsreskontraarbete
  • Ankomstregistrera fakturor
  • Uppföljningar, ärendehantering, servicetelefon, felsökningar bokföring m.m

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Har du erfarenhet av att jobba i bokföringsprogrammet Agresso ses det som meriterande.

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent med start omgående och löper fram till sista januari 2020.  Tjänsten omfattar heltid och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Linköping

Jurek Bemanning