ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till kortare uppdrag

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till kortare uppdrag

Vi på Vindex söker nu en ekonomiassistent för ett kortare interimsuppdrag. Uppdraget startar omgående och pågår under ca en månad, med chans till förlängning därefter. I rollen kommer du att hantera hela processen inom leverantörsreskontra och arbeta med att digitalisera flödena.

Placering: södra Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till kortare uppdrag

 • Kontera leverantörsfakturor
 • Attestflöde
 • Avstämningar
 • Utbetalningar
 • Avtalshantering
 • Förbereda inför bokslut
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

För den här rollen söker vi en social och framåt person med ett öga för detaljer samtidigt som du kan se helhetsperspektivet. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt att du är lösningsorienterad. I tillägg till detta ser vi gärna att du är kommunikativ och van vid flera kontaktytor.

Kvalifikationer för rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till kortare uppdrag

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 1-2 års erfarenhet i rollen som ekonomiassistent
 • Självgående i flödet för leverantörsreskontra
 • God systemvana
 • Flytande i engelska och svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref FÅEKASS1492. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Fanny Åberg vid fler frågor kring rollen. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter ekonomiassistenter i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Dela detta jobb

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till kortare uppdrag

Vindex AB