ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i city

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i city

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av ett större ekonomi team där du har 2 kollegor med liknande arbetsuppgifter som dig själv. Du kommer jobba fokuserat mot leverantörsreskontra och sköta hela flödet samt stötta övriga organisationen i vardagligt ekonomi relaterade frågor.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

  • Registrering av nya leverantörer
  • Ändra uppgifter i leverantörsregistret
  • Kontera och bokföra leverantörsfakturor
  • Stämma av leverantörsreskontra vid bokslut

Vem är du?

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som tidigare har jobbat i en liknande roll och gärna i en internationell miljö. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har jobbat mellan 3-5 år med leverantörsreskontra. Har du tidigare jobbat i IFS, Pyramid och Excel är det meriterande.

Vi ser gärna att du flexibel, lyhörd och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du trivs i en organisation med högt tempo och att du kan jobba självständigt och i team. 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som ekonomiassistent på en internationell koncern där man ständigt jobbar för att utvecklas på ett individuellt plan samt som organisation. Du erbjuds ett konsultuppdrag på 4-6 månader där det även kommer finnas chans till ett övertag om bägge parterna är nöjda. Kontoret är beläget i centrala Stockholm.

Start är omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i city

Jurek