ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i city

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i city

Till vår kund, ett konsultbolag inom Management och IT söker vi nu en driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Kunden sitter i fräscha och moderna lokaler mitt i Stockholm city med närhet till centralstationen. Du kommer ingå i ekonomiteamet för bolagets norska verksamhet på totalt 4 personer på kontoret i Stockholm. I rollen som ekonomiassistent kommer du ansvara för leverantörsreskontran. Uppdraget startar 29 April och löper ett år framåt med chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Leverantörsreskontra, hela flödet
  • Kontering
  • Attest
  • Kontoavstämningar
  • Kontakt med leverantörer och internt med organisationen

Vem är du?                                                                                                                  

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom leverantörsreskontra. Du har förståelse för hela flödet och kan självständigt driva processen inom leverantöreskontra. Vidare gillar du service och att ha kontakt med leverantörer.

Som person är du positiv och glad lagspelare. Du är prestigelös och kan hugga in där det behövs. Har du vana av olika affärssystem ses det som meriterande. Kunden använder affärssystemet Maconomy.

Du erbjuds

En spännande roll som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra på ett expansivt och härligt konsultbolag med placering i city. Tjänsten omfattar heltid med start 29 april och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper ett år framåt med chans till förlängning för rätt person.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i city

Jurek Bemanning