ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent inom Leverantörsreskontra med viktigt samhällsuppdrag

Ort
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Ekonomiassistent inom Leverantörsreskontra med viktigt samhällsuppdrag

Trafikförvaltningen, Verksamhetsstyrning o Ekonomi, Redovisning, Reskontra

Vi söker dig som vill arbeta brett med ekonomiuppgifter och få möjligheten att utvecklas både personligen och tillsammans med gruppen.

Om tjänsten

Nu söker vi en ekonomiassistent till vår leverantörsreskontra inom Trafikförvaltningen. Det är toppen om du kan börja så snart som möjligt. Vi är ett härligt team som jobbar med att ge support, mestadels via mejl samt viss kontakt via telefon kan förekomma. Arbetet kräver att du självständigt driver dina ansvarsområden. Rollen innefattar många kontaktytor inom trafikförvaltningen.

Du får bland annat jobba med:

 • Leverantörsfakturahantering, inklusive ränte-, påminnelse- och inkassohantering

 • Betalningsfiler, manuella utbetalningar och kreditkontroller

 • Leverantörsregister, attesträttigheter och behörigheter

 • Månadsbokslut inklusive uppdatering av valutor, valutaomvärdering och kontoavstämning

 • Kontroll av resor och representationskostnader

 • Projekt

Gruppen består idag av tre medarbetare samt chef och vi är totalt 13 personer i reskontragruppen.

Vad vi söker efter

För att trivas i rollen som ekonomiassistent har du god förståelse för arbete med leverantörsreskontra och gillar noggrannhet. Vidare är du en person som är kommunikativ, proaktiv och öppen för förändringar. Du tycker om att jobba med effektivisering och systemförbättringar/systemutveckling. När tempot ibland är högt, vid till exempel bokslut, jobbar vi tillsammans för att lösa uppgifterna och du har goda möjligheter att påverka ditt arbete. 

Vidare har du:

 • 5 års erfarenhet av reskontra eller ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Varav minst 3 års erfarenhet av leverantörsreskontra och har god förståelse för processerna

 • God systemvana och erfarenhet av Excel

 • God svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Agresso.

Som person är du ödmjuk och trivs att arbeta i en öppen miljö där dina åsikter tas tillvara. Vidare vill du utvecklas tillsammans med ditt team och samarbeta för att uppnå gemensamma mål. Du är prestigelös och social och har nära till skratt.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Carola Mertner, tfn 08-123 332 90. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 2022-01-21. Vi ser fram emot din ansökan! 

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."

Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/4006

Kontakt

 • Carola Mertner, 0707863290

Facklig företrädare

 • Amir Sokolović, SACO, 08-123 337 06

 • Marita Lönnroth, Vision, 08-123 339 92

 • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, 08-123 139 42

Publicerat

     2021-12-28

Sista ansökningsdag

     2022-01-21

Dela detta jobb

Ekonomiassistent inom Leverantörsreskontra med viktigt samhällsuppdrag

Trafikförvaltningen, Region Stockholm