ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt vårdbolag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt vårdbolag

Är du en självgående och lösningsorienterad person med några års erfarenhet som ekonomiassistent? Vill du arbeta på ett välkänt vårdbolag och samtidigt bli en del av en trevlig & trygg arbetsplats? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent med ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen i en koncernövergripande funktion och vara en del av ett team på 7 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Självständigt ansvara för kundreskontran
Bokning & matchning ankommande betalningar samt utredning av differenser
Redovisning av dagskassor
Fakturering
Krav- och påminnelsehantering
Attest av utbetalningar
Eventuellt agera back-up för leverantörsreskontra

Vem är du?

Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare med ett starkt driv. Du trivs bra med att arbeta i en roll där du har många kontaktytor och har en hög grad av självständighet i ditt arbete.

Vidare ser vi gärna att du är en proaktiv och initiativtagande person som vill utvecklas både på egen hand och ihop med resten av teamet. Du är ansvarstagande, noggrann och har en vilja att leverera kvalitet samtidigt som du på ett positivt sätt tar dig an nya utmaningar.

För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har minst ett par års erfarenhet från att arbeta med kundreskontra. Du har goda kunskaper inom redovisning och bokföring, eftergymnasial påbyggnad är meriterande men inget krav. Erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet Jeeves är meriterande.

Du erbjuds

Du välkomnas in i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter och trevlig atmosfär. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår till en början i vår uthyrningsverksamhet, med ambitionen om att rätt person sedan går över i fast anställning hos kunden. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: ekonomiassistent, redovisningsassistent, redovisningsekonom, ekonom, konsultuppdrag, ekonomikonsult, kundreskontra, leverantörsreskontra, reskontra

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt vårdbolag

Jurek