ekonomijobb.se

Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag inom miljardkoncern

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag inom miljardkoncern

Som ekonomiassistent hos vår kund får du möjlighet att jobba med kundreskontra i en utvecklande och omväxlande roll. Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam på 4 personer och kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Solna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Fakturering
  • Inbetalningar
  • Betalningspåminnelser
  • Stötta dina kollegor

Behovet är i mitten av december 2019 t.o.m. augusti 2020. Initialt 80% och kommer kunna gå över till 100% under uppdragets gång.

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet av arbete med kundreskontra.

För att klara av uppdraget krävs det att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, då du kommer hantera stora fakturaflöden dagligen. Du är teamorienterad och trivs i en organisation där ni hjälps åt och tycker om att ta ansvar för ditt bidrag till gruppen, både i arbetsuppgifter och med god stämning. Som person är du självständig och ansvarsfull. Det är också viktigt att du gillar att arbeta proaktivt och kan förutse eventuella problem innan de dyker upp. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Har du frågor kring rollen? Tveka in att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@talentrecruitment.se alt. 070-816 14 27. 

Dela detta jobb

Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag inom miljardkoncern

Talent Recruitment