ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Avis Budget Group

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Avis Budget Group

Har du en fallenhet för hantering av kundfordringar? Då har vi rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med varierande uppgifter inom avdelningarna för faktura och krav. Du sitter i en roll som hanterar frågor från andra interna avdelningar, externa organisationer, kunder och ibland även utanför Sverige. Det krävs att du är detaljfokuserad och bekväm med kontakter i både tal och skrift. I ditt arbete kommer du även vara involverad i utveckling av processer och rutiner på ekonomiavdelningen som består av 12 personer. Totalt är det ca 30 personer som arbetar på huvudkontoret i centrala Sundbyberg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Dagligt arbete med kundreskontran inom avdelningarna för fakturor och krav
  • Kontakt med kunder och internt på Avis
  • Stötta övriga ekonomiavdelningen

Vem är du?

För att axla rollen som ekonomiassistent har du med fördel en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt en bakgrund inom kundreskontra. Vi ser gärna att du är van att hantera stora datamängder och har en viss fallenhet för att använda flera olika IT-system samtidigt. Som person måste du ha ett inre driv och klara av att arbeta självständigt. Du behöver även vara effektiv, kommunikativ och gilla samarbeta med kollegor på olika avdelningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds en utmanande och dynamisk roll där du kommer vara delaktig i arbetet på ekonomiavdelningen för Sverige. Hos Avis kommer du få goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter, samt konkurrenskraftiga villkor inom pensions- och försäkringssystem.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Manda Kristensson via mail: manda.kristensson@jurek.se

OM Avis Budget Group

Avis Budget Group is a car rental company which operates and licenses the brands throughout the world. For more information, visit www.avis.com www.budget-international.com or www.zipcar.com

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent inom kundreskontra till Avis Budget Group

Jurek