ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent i början av karriären? Se hit!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Ekonomiassistent i början av karriären? Se hit!

Nu finns möjligheten att axla den roliga rollen som ekonomiassistent hos vår trevliga kund i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start 9 augusti, med ambition att övergå i anställning hos kund därefter. Varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att ha en flexibel och varierande roll där du ansvarar för hela kundreskontraprocessen, från ax till limpa. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som är i början av karriären och vill få möjligheten att utvecklas och växa i din roll som ekonom! Dina arbetsuppgifter i rollen som ekonomiassistent kommer bland annat innefatta:

• Kundinbetalningar
• Påminnelsehantering
• Löpande kommunikation med både interna och externa aktörer
• Behjälplig vid månadsbokslut och rapportering
• Ad hoc uppgifter

Du kommer tillhöra en härlig grupp om fyra engagerade ekonomer där du rapporterar till Director of Finance. Ekonomiarbetet sker i NetSuite och Excel.

Du som söker

Vi ser att du som söker uppfyller följande kriterier:

• KY eller högskoleutbildning inom ekonomi
• Goda kunskaper i Excel
• God systemvana
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser att du är driven, social och har ett genuint intresse för ekonomiarbetet. Vidare har du en positiv inställning till arbetet och du uppskattar daglig kontakt med såväl kunder som kollegor. För att trivas i denna roll är du en flexibel "doer" som tycker om ett varierande arbete. Du har ett starkt driv att utveckla och förbättra processer och du ser möjligheter före hinder! Koncernspråket är engelska och det är därför av stor vikt att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Du erbjuds
Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonomiassistent ute hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på 100% med start 9 augusti. Uppdraget är initialt en konsultanställning på 6 månader med ambitionen att övergå i anställning hos kund därefter. Urvalet sker löpande och intervjuer hos kund kommer hållas v 27-28. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

 

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent i början av karriären? Se hit!

Jurek