ekonomijobb.se

Ekonomiassistent för uppdrag hos logistikföretag i Helsingborg

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Ekonomiassistent för uppdrag hos logistikföretag i Helsingborg

Nu söker vi för vår kund i Helsingborgs räkning en ekonom inom leverantörsreskontra. Vår kund är verksamt inom transport- och logistikbranschen och uppdragets placering är på deras huvudkontor i Helsingborg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med initial provanställning om sex månader, där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund på ditt första uppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att ingå i ett ekonomiteam och dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innefatta arbete med leverantörsreskontra; med kontering av leverantörsfakturor i ExFlow, boka bankutbetalningar i NAV, skanning/tolkning i Readsoft.

Utöver detta kommer du att vara dina kollegor behjälplig med sedvanligt förekommande uppgifter för en ekonomiavdelning.

Vem är du?

För att vara rätt kandidat för den här tjänsten är du minst gymnasieekonom, gärna med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har troligtvis erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, framför allt med fokus på högt tempo och stora flöden. Som ekonom har du goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av att arbeta i större affärssystem. Har du arbetat i NAV och/eller ExFlow sedan tidigare är detta meriterande. Det är av vikt att du hanterar både svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift då kontakt med utländska leverantörer kan bli aktuellt.

Hos vår kund kommer du att ingå i ett team på 4-5 personer och för att trivas är du en person som föredrar en kommunikativ miljö med fokus på teamarbete. Som person är du även strukturerad och noggrann. Du är van vid att behöva ta reda på vad som förväntas av dig för att kunna lösa din uppgift och du är inte rädd för att be om hjälp när det behövs.

Start: Omgående och 3 månader framåt, initialt
Omfattning: 100%
Placering: Helsingborg

Ansökan

Låter detta intressant? Då tjänsten ska tillsättas omgående kommer intervjuer och urval att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Maria Pettersson på 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etnisk bakgrund, politiska åsikter, religiös övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Dela detta jobb

Ekonomiassistent för uppdrag hos logistikföretag i Helsingborg

Brightby