ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiassistent för längre uppdrag i Växjö

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Ekonomiassistent för längre uppdrag i Växjö

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Till ett av våra kundföretag i Växjö söker vi en ansvarsfull och självgående Ekonomiassistent. Uppdraget inleds med en anställning via Empleo under minst nio månader, men kan för rätt person bli förlängt eller övergå i en anställning direkt hos vår kund!

I rollen som Ekonomiassistent jobbar du nära en annan ekonom samt ett par kollegor som arbetar med produktionsplanering och analys. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp snarast möjligt.

Du har en varierande vardags med ansvar för:
 

  • Myndighetrapportering

  • Systemuppdateringar i IFS

  • Att sammanställning av underlag till fakturering

  • Att ta fram avräkningsnotor

  • Enklare analys av ekonomiska sammanställningar

  • Att vid tid och behov, vara med och ta fram förbättringsförslag 


Vi erbjuder dig ett intressant jobb i ett öppet och härligt team där alla verkar för att tillsammans nå goda resultat. Vi jobbar nära och backar upp varandra när det behövs och har ett gott arbetsklimat.

Din profil
Vi söker dig med fullgjord gymnasial utbildning, gärna med ekonomisk inriktning. Utöver din utbildning har du flerårig praktisk erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du är van att jobba i system och har goda kunskaper i Excel och ekonomiprogram. Vidare trivs du med att jobba självständigt och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.  

Som person är nu noggrann, effektiv och arbetsam. Du bidrar naturligt till god stämning på din arbetsplats och gillar att jobba med siffror, fakturering och rapportering. Vi ser gärna att du vill ta dig an ett projekt på nio månader med möjlighet till en förlängning eller fastanställning därefter.

Självklart talar och skriver du flytande svenska samt har goda IT-kunskaper, framför allt i Excel, IFS är meriterande.

Tjänsten är på 100% med uppstart vecka 47 eller enligt överenskommelse.

Uppdraget inleds med en anställning hos Empleo Växjö AB med möjlighet till ett längre uppdrag alternativt en fastanställning efter uppdragets slut.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Dela detta jobb

logo
Ekonomiassistent för längre uppdrag i Växjö

Empleo