ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiassistent deltid till Svenska Cheerleadingförbundet

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Ekonomiassistent deltid till Svenska Cheerleadingförbundet

Ekonomiassistent deltid till Svenska Cheerleadingförbundet

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du i början av din karriär som ekonomiassistent och vill ta rygg på en erfaren controller? Vill du arbeta deltid i en fartfylld organisation med varierande arbetsuppgifter? Se hit!

Svenska Cheerleadingförbundet gör sin livs resa och vi är sedan 2019 en del av Riksidrottsförbundet som möjliggör stora utvecklingsmöjligheter av vår verksamhet och denna fantastiska sport. Vi växer och söker nu en ekonomiassistent som vill ingå i vårt härliga team.

Som ekonomiassistent hos oss kommer du att samarbeta med och arbeta tätt tillsammans med vår erfarna controller. Du kommer att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra men också att hjälpa till med uppföljning av budget, prognoser, rapporter och likviditetsplanering. I rollen som ekonomiassistent så kommer du vidare att ansvara för mer administrativa uppgifter och finnas som stöd till övriga inom förbundet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara:

• Löneadministration
• Fakturering
• Betalning av fakturor samt löpande bokföring
• Stöd gällande personaladministration

Tjänsten som ekonomiassistent passar dig som har ett stort intresse för administrativa uppgifter och en passion för idrott.

Personprofil
Som person är du ansvarstagande, självgående, noggrann och strukturerad. Du har ett positivt synsätt där du ser lösningar i stället för problem och ställer upp där det behövs. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra människor och andas teamkänsla.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

• Idag studerar eller har en högskoleutbildning/KY eller erfarenhet av att ha arbetat med ekonomirelaterade uppgifter.
• Talar och skriver obehindrat på svenska

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ekonomiassistent. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. Svenska Cheerleadingförbundet tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet Unionens idrottsavtal.

Övrigt
Start: Snarast
Omfattning: Deltid 50%
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Göteborg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Svenska Cheerleadingförbundet (SCF) bildades den 11 juni 1995 och har idag cirka 14 000 licensierade utövare i 58 föreningar. Cheerleading är en starkt växande sport i Europa och övriga världen. Cheerleading kom till Sverige i mitten på 80-talet och 1989 arrangerades Sveriges första nationella mästerskap i cheerleading. SCF bildades 1995 och är medlemmar i RF sedan maj 2019.

SCF är medlem i International Cheer Union (ICU) som är ett internationellt förbund med 110 medlemsländer som verkar för global samverkan. På europeisk nivå är SCF medlem i European Cheer Union (ECU). Vår internationellt gemensamma ambition är att verka för idrottens utveckling och sportens erkännande med OS-deltagande som yttersta mål. 2013 antogs ICU som medlem av SportAccord, och 2021 kom ett permanent erkännande av IOK.

Sök jobbet här 

Dela detta jobb

logo
Ekonomiassistent deltid till Svenska Cheerleadingförbundet

PerformIQ