ekonomijobb.se

Ekonomiassistent / administratör

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Ekonomiassistent / administratör

Vill du bli del av ett härligt och engagerat gäng i nya välanpassade lokaler?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbete med ekonomi. Arbetsuppgifterna innefattar löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra samt vissa administrativa arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av byggbranschen är detta meriterande.

Som person behöver du vara ansvarsfull, noggrann, strukturerad och ha lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta i affärssystem och har goda kunskaper inom Office-paketet. Du trivs med ett varierande arbete och vill utvecklas tillsammans med oss.

Ansökningar hanteras löpande

Tillträde omgående eller enligt ök.

Välkommen med dina ansökan! 

Om oss

Umeå Mark & VA AB är ett expanderande företag som utför uppdrag inom Umeåregionen. Våra kunder utgörs av offentliga beställare, företag och privatpersoner. I vårt arbete har vi kundfokus och värnar om att ha goda relationer till våra kunder genom dialog under projekttiden och väl utförda arbeten.

Vi ser våra anställda som vår viktigaste resurs. För att uppnå bra verksamhet krävs engagerad och kompetent personal. Vi tror att delaktighet skapar engagemang. Genom att uppmuntra till egna initiativ i arbetet och ha korta beslutsvägar inom företaget ges våra anställda möjlighet att påverka såväl den dagliga produktionen, sin egen kompetensutveckling samt utvecklingen av företaget.

Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter där vi tillsammans genom stort engagemang för verksamheten utvecklar företaget vidare.

Dela detta jobb

Ekonomiassistent / administratör

Umeå Mark & VA AB