ekonomijobb.se

Om verksamheten

Sektionen för Redovisning och transaktionshantering har sin huvudsakliga verksamhet i Kiruna. Verksamheten ansvarar för att upprätthålla en effektiv funktion för bokslut, transaktionshantering och andra redovisningstjänster inom LKAB.

Om tjänsten

Har du stort intresse för redovisning? Är du en lagspelare och gillar att utveckla processer? Vill du bli en del i vår grupp av engagerade medarbetare? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker en Ekonomiassistent till ekonomifunktionen inom affärsområde järnmalm.

Ett huvuduppdrag inom transaktionshantering är att hantera processen kring moderbolagets inkommande leverantörsfakturor samt kundfakturor för annat än järnmalm. En viktig del i uppdraget är att vägleda och stödja verksamheten gällande redovisningsfrågor. Inom gruppen kan du ha vissa områden som du är fördjupad inom, men det ingår också att kunna stötta varandra och vara back-up inom sektionen.

Du kommer också kunna delta i olika utredningar och projekt inom verksamheten. Arbetet sker i nära samverkan med övriga inom ekonomifunktionen och andra delar av verksamheten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på gymnasienivå, eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt som av arbetsgivaren bedöms som lämplig.Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av redovisningsarbete och meriterande är erfarenhet av att arbeta i större ekonomisystem.

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull, har god servicekänsla och ett genuint intresse för redovisning. För att trivas i rollen, är du kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska o engelska, i så väl tal som skrift.

Att du är flexibel och delar med dig av din kunskap samt tar del av andras är också viktigt. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom sektionen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen med din ansökan senast den 27 september 2020 via lkab.com/karriar.

Urval kan komma att ske löpande så avvakta inte med din ansökan.

För mer information om tjänsten kontakta Sara Esberg, tel: 0980-687 69 mail: sara.esberg@lkab.com

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Madeleine Björkman, tel: 010-144 56 37 mail: madeleine.bjorkman@lkab.com

Fackliga företrädare:
Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-72508
Björn Åström för Akademikerföreningen, bjorn.atrom@lkab.com, 0980-62239

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Ekonomiassistent

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb