ekonomijobb.se

Logga

Ekonomiassistent

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Ekonomiassistent

Om arbetsplatsen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborg är en expansiv stad som står inför en spännande framtid. På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med allt från långsiktiga strategiska planer för staden till drift av gator, parker och stränder. 

Arbetsuppgifter

Vi söker en kollega som skall hjälpa oss med det dagliga administrationsarbetet på vår ekonomienhet. Du blir en del av ett positivt team på sex medarbetare bestående av ekonomer och ekonomiassistenter. Du kommer bland annat att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, bokföring, parkeringsuthyrning och allmänt förekommande ekonomiuppgifter. Du kommer att vara stöd och bollplank för övriga medarbetare i förvaltningen och även vara involverad i utvecklingsarbetet med att digitalisera våra processer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 3-årig gymnasieutbildning, inriktning ekonomi/administration eller motsvarande kompetens eller arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmåga att strukturera ditt arbete, att du är stresstålig, har servicekänsla och god samarbetsförmåga. 

Erfarenhet av arbete med något av de på marknaden förekommande affärssystemen krävs, erfarenhet av Agresso är meriterande. 

Arbetet med parkeringsuthyrning medför många kundkontakter varför du måste ha förmåga att kunna hantera dessa både muntligt och skriftligt. 

Anställningens omfattning

Efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C28290

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-05-26

Arbetsplats
Skåne län

Kommun
Helsingborg

Yrkeskategori
Ekonomiassistent

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Kontaktpersoner

Thomas Lundgren
Ekonomichef 042 105810
thomas.lundgren@helsingborg.se

Catharina Hedman
HR konsult 042-105829
catharina.hedman@helsingborg.se

Fackliga företrädare

Christina Andersson
SACO 042 105240
christina.andersson@helsingborg.se

Petra Ekblad
VISION 042 105803
petra.ekblad@helsingborg.se

Dela detta jobb

Logga
Ekonomiassistent

Helsingborgs Stad - Stadsbyggnadsförvaltningen