ekonomijobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Uppdraget är att arbeta med löpande ekonomiuppgifter inom ekonomi och finans. 

Arbetsuppgifterna är i huvudsak fakturahantering, leverantörsbetalningar, löpande bokföring, hyresadministration samt övriga löpande uppgifter.
Du kommer att läras upp inom dessa arbetsområden i början av semestervikariatet. Därefter kommer du att arbeta självständigt på ekonomisektionen med de löpande uppgifterna. 

Dina kvalifikationer

Du har antingen påbörjat en ekonomisk högskoleutbildning eller avslutat en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning. 

Du ska vara ansvarsfull, noggrann och självständigt men även positiv till kundkontakter och samarbete med övriga medarbetare inom företaget.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. 

Övrig information

Semestervikariat under perioden 190617-190816

Ekonomiassistent

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb