ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent

Ort
Utgår

2023-02-10

Ansök nu

Ekonomiassistent

Vill du vara en del av något större?

Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till verksamheten som helhet.

Vi förstärker nu vårt team med en utvecklingsorienterad ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontran.

Rollen ingår i ekonomiavdelningen och du rapporterar till vår Ekonomichef. Du blir en del av ett team med åtta personer som värderar engagemang och samarbete och som varje dag gör det lilla extra på jobbet. Det är viktigt för oss att du vill utvecklas och vara med och bidra i vår avdelnings leveranser och utveckling av processer.

Länsförsäkringar Skåne är ett ömsesidigt försäkringsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Utöver den tillståndspliktiga försäkringsverksamheten ingår i koncernen den helägda fastighetskoncernen Länshem Skåne och vår skadedjurs- och saneringsverksamhet inom Länsförsäkringar Skåne service och sanering. Vi rapporterar enligt IFRS och som försäkringsbolag lyder vi under Solvensregelverket.

Beskrivning av rollen

Du kommer att arbeta som ekonomiassistent med ansvar för våra leverantörsreskontror. Du kommer också sköta bankbetalningar, vissa avstämningar både dagligen och vid månadsbokslut, kontering, samt andra ad hoc uppgifter som vanligt förekommer på en ekonomiavdelning. Erfarenhet från finansiella miljöer är meriterande.

Bolaget står inför en transformation och landskapet för vår affär förändras snabbt. Digitalisering och utveckling av processer och verktyg är fokusområden. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas inom ekonomiprocesser och redovisningsområdet och vara med i arbetet att realisera Länsförsäkringar Skånes strategiska plan för de kommande åren.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Placering är vid vårt huvudkontor i Malmö.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har gymnasie- eller yrkesutbildning inom ekonomi, och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning på ekonomiavdelning.

Vi förväntar oss att du är noggrann och strukturerad med god förmåga att ta dig an nya arbetsuppgifter och lära dig nya system och arbetssätt. Som person är du drivkraftig och ambitiös. Du arbetar självständigt och i grupp. Ekonomiavdelningen arbetar i nära samarbete med olika funktioner inom hela bolaget och du ser därför samarbete som självklart för både enhetens och bolagets utveckling.

Du trivs i en dynamisk miljö och som person är du engagerad i ditt arbete och tar egna initiativ och ser möjligheter i att utveckla dig själv och dina arbetsprocesser.

Vilka är vi?

Hos oss på Länsförsäkringar Skåne erbjuds du en spännande roll där vi sätter höga mål och där du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas mycket högt i vår verksamhet och vi lägger stor vikt vid hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Ansökan

Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2023-02-10. I denna urvalsprocess använder vi oss av tester, vilka du kommer att få skickade till dig i nästa steg av processen.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta

Ekonomichef Annette Wallin, annette.wallin@lansforsakringar.se

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö therese.Bergoo@lansforsakringar.se

Kontakt HR Jenny Lundqvist jenny.lundqvist@lansforsakringar.se

Dela detta jobb

Ekonomiassistent

Länsförsäkringar Skåne