ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om jobbet
Zodiac Sverige AB har funnits på den svenska marknaden sedan 1963 och är sedan 1999 ett dotterbolag till Zodiac Norge AS. Zodiac är en ledande aktör inom komradiobranschen som utvecklar egna produkter, kända för sin höga kvalitet och användarvänlighet. Zodiac är även distributör för 3MPeltor, Hytera, Isotunes och Volutz på den svenska, danska och finska marknaden. Vi levererar allt från enstaka radio till större kundlösningar allt efter kundens behov. Våra kunder finns inom i stort sett alla branscher men fokus på bygg & entreprenad, industrier, säkerhet, transportsektorn samt landets alla jägare. Zodiac säljer sina varor och tjänster via ett brett utbud av de bästa återförsäljarna för att säkerställa tillgängligheten av våra produkter samt att kunden alltid hamnar i fokus. Nu söker vi en engagerad, energifylld och driven ekonomiansvarig till vårt nya kontor i Rotebro, norr om Stockholm.

Är du en ekonom med god erfarenhet och hög kompetens som vill ta dig an nästa utmaning? Brinner du för att sköta hela ekonomiflödet på ett bolag och arbeta varierat? Då har vi möjligheten för dig. Vi söker en Ekonomiansvarig / Redovisningsansvarig som ska ta ett helhetsansvar för redovisning, bokslut, årsredovisning och löner för Zodiac Sverige AB. Detta är en mycket självständig roll där du har stora möjligheter att vara med och påverka samt bygga och forma din roll som ansvarig för ekonomin på bolaget. Detta är en tjänst för dig som gillar att jobba brett inom ekonomi, gillar att ha koll på hela den ekonomiska bilden av ett företag och som trivs på ett litet bolag med snabba beslutsvägar.

Du kommer att arbeta i en innovativ miljö där alla medarbetare verkar för det goda samarbetet och att tillsammans sträva mot och nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten. Företaget är inne i en expansiv fas vilket skapar goda möjligheter för personlig utveckling och att växa tillsammans med företaget.

I rollen som Ekonomiansvarig på Zodiac Sverige rapporterar du till Country Manager men har också mycket kontakt med ägarna och moderbolaget i Norge.

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning

  • Löner (10 st. tjänstemannalöner i Visma, utlägg och reseräkningar)

  • Ansvara för skatt och moms

  • Bokslut månadsvis och årsvis

  • Årsredovisning

  • Närvaro och ansvar vid inventering

  • Lagerredovisning

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Rapportering

  • Kundkontakter på dagligbasis.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat som Redovisningsekonom, Redovisningskonsult eller Ekonomiansvarig ett flertal år.

Du kan självständigt genomföra bokslut och årsredovisning.

Du har en relevant utbildning och är som person ansvarstagande och självgående.

Vi söker dig som om möjligt har kunskaper affärsprogrammet Pyramid samt goda kunskaper i Excel då stor del av arbetet utförs i dessa program.

Som person är du analytisk och proaktiv, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer.

Du ska ha en förståelse för hur försäljning fungerar och vara med och bidra med dina erfarenheter för en ökad tillväxt och för att kunna leverera en kundupplevelse i absoluta världsklass.

Du behöver vara självgående och vi uppskattar egna initiativ och att du ser möjligheterna att förbättra.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan senast den 20 december 2022. Du skickar din ansökan till Håkan Karlsson, Country Manager Zodiac Sverige på hakan@zodiac.se.
 

Om anställningen
Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Staffans Väg 2
19278 SOLLENTUNA

Arbetsgivaren
Zodiac Sverige AB
http://www.zodiac.se

 

logo

Ekonomiansvarig Zodiac Sverige AB

Ort
Utgår

2022-12-24

Ansök nu

Dela detta jobb