ekonomijobb.se

Nu sökes en ekonomiansvarig för hyrrekrytering till växande fastighetsbolag
Vi på Vindex söker nu en ekonomiansvarig för hyrrekrytering till en av våra kunder. Tjänsten startar enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du kommer att börja som konsult under de första sex månaderna och sedan är syftet att du övergår i en fast anställning hos kunden, förutsatt ett lyckat samarbete. I rollen kommer du att ansvara för bolagets ekonomi och rapportera till VD.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som ekonomiansvarig till växande fastighetsbolag
Helhetsansvar för bolagets ekonomi
Löpande bokföring
Räkna på nya projekt
Budget och uppföljning
Inköp
Likviditetsplanering
Månads- och årsbokslut
Rapportering
Nu söker vi dig är självständig med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du har en positiv och flexibel inställning samt trivs med att ha många bollar i luften. Därtill ser vi gärna att du är handlingskraftig, analytisk och van att arbeta högt och lågt.

Kvalifikationer för rollen som ekonomiansvarig till växande fastighetsbolag
Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst 5-6 års erfarenhet av kvalificerad redovisning
Tidigare haft ekonomiansvar
Mycket goda Excel-kunskaper
IT- och systemkunnig
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JGEA699. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Gimling vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ekonomiansvarig till växande fastighetsbolag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2020-04-27

Ansök nu

Dela detta jobb