ekonomijobb.se

logga

Ekonomiansvarig till växande bolag söder om Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Ekonomiansvarig till växande bolag söder om Stockholm

Är du ekonomiansvarig och redo för ett nytt uppdrag? Vill du arbeta i en bred och omväxlande roll på ett bolag i tillväxt? Då kan vi ha uppdraget för dig!

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret för den ekonomiska administrationen i koncernen. Den löpande redovisningen är outsourcad till en redovisningsbyrå.

Arbetsuppgifter:

- Fakturering och ansvarig för kontakten med extern factoringpartner
- Kontroll av leverantörsfakturor – dialog med leverantörer samt extern redovisningspartner
- Ansvar för effektiv och tydlig process för lönehantering – inkl. rutiner och godkännande av tids- och utläggsrapportering från anställda
- Ansvarig för kontakt med extern partner för lönehantering samt personalens huvudkontakt för dylika ärenden
- Stöd till ledning samt extern redovisningspartner vid månads-, kvartals och årsbokslut samt revision

Utöver det ansvaret för de ekonomiska arbetsuppgifterna kommer en mindre del av tjänsten också vara att ha kontorsansvar samt en del övrig administration kring anställda och system.

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, tex i rollen som ekonomiansvarig eller redovisningsansvarig. För denna roll krävs det att du har körkort då du vissa dagar kommer att behöva ta dig mellan de olika kontoren.

För att lyckas i rollen tror vi också att du som person är:

- Prestigelös och ansvarstagande
- En god kommunikatör
- Serviceinriktad– mot kunder, externa partners samt kollegor i hela organisationen
- Noggrann och strukturerad

Du erbjuds

Denna tjänst ingår i Jureks konsultverksamhet. Du erbjuds ett spännande konsultuppdrag på ett roligt bolag och med start omgående och ca 6 månader. Vår kund sitter i Slagsta och du kommer mestadels att arbeta från kontoret. Här erbjuds du en bred och omväxlande roll där du får vara med och bidra till bolagets tillväxtresa.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Malin Sjöström på malin.sjostrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiansvarig till växande bolag söder om Stockholm

Jurek