ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomiansvarig till växande bolag inom möbelindustrin

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Ekonomiansvarig till växande bolag inom möbelindustrin

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en roll där du själv drivit alla förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen? Är du en fena på siffor, analytisk och brinner lite extra för att ge god service? Då har vi tjänsten för dig!

Här finns möjligheten för dig som vill hänga med på vår resa när vi nu letar efter en Ekonomiansvarig till oss på Torkelson Möbler.

Placeringsort: Skånes-Fagerhult.

Torkelson designar och produktutvecklar möbler för den nordiska möbelmarknaden. Vi gör allt designarbete från grunden och lägger ut produktion till leverantörer med långvarig möbeltradition. I Skånes Fagerhult lagerför vi och distribuerar möbler till kunder i framför allt Skandinavien. Torkelson är ett familjeägt företag med 14 anställda och en omsättning på ca 55 Miljoner Kr.

Om rollen

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som ekonomiansvarig på Torkelson Möbler har du ett övergripande ansvar för ekonomiavdelningen. Du rapporterar kontinuerligt siffror och ger lägesrapporter. Som Ekonomiansvarig ingår du i ledningsgruppen och rapporterar direkt till ägarna av bolaget.

Exempel på arbetsuppgifter:

-       Löpande redovisning och månadsbokslut

-       Fakturahantering, kundreskontra,

-       Betalningspåminnelser till kunder

-       Likviditetsplanering, budgetering och finansieringslösningar.

Om dig

Du har erfarenhet från liknande befattning alternativt en gedigen erfarenhet från revisionsbranschen. Du har högskoleexamen, gärna inom ekonomi. Svenska och engelska kan du flytande och du är van vid att arbeta med Office-paketet samt någon form av affärsprogram (Torkelson arbetar i Pyramid).

Som person värdesätter vi att du är noggrann, tydlig och är trygg i rollen.

Vi erbjuder

Hos Torkelson Möbel AB får du en arbetsgivare som har en lång historik och är välkända i branschen. Företaget har en bra position på marknaden och ryktet är gott med starka kärnvärden såsom kvalitet, servicenivå, tillförlitlighet mm.

Torkelson är i grunden ett familjeföretag, där sunt förnuft och lojalitet värderas högt. För rätt person erbjuds möjlighet att utvecklas professionellt.

Villkor

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast. Du utgår från vårt fina kontor i Skånes-Fagerhult, med möjlighet att arbeta hemifrån vid speciella tillfällen. Vi tillämpar även flextid. Kollektivavtal med Unionen.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att ansöka med CV och personligt brev via ansökningsformuläret. Rekryteringen sker löpande, men vi ser gärna att vi mottagit din ansökan senast den 30 november. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jenny-Maria Lindström på Roi Rekrytering – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se


Om Torkelson Möbel AB


I gränslandet mellan Skåne, Halland och Småland ligger ett av Sveriges äldsta möbelföretag. Trätraditionen är stark inom Torkelson. Den är vi stolta över. Alla människor har olika önskemål och behov, tycker olika, är olika, värderar olika. Vårt utbud är varierat i flera stilar och vi arbetar året runt med att utveckla sortimentet. Att investera i sitt hem är att investera i vardagen. Torkelson ställer höga krav på produkterna. Att välja hållbara och slitstarka material är därför en självklarhet. Du får vardaglig kvalitet att trivas med och lita på. Ragnvald och Ester Torkelson grundade företaget för mer än 50 år sedan. Deras vision var att erbjuda sina kunder kvalitativ heminredning till överkomliga priser. Så enkelt är det. Fortfarande.

Idag sker produktutvecklingen i Skånes-Fagerhult och möblerna tillverkas i Europa till 80 % och resterande andel i Asien. Företaget har 14 anställda, ca 55 miljoner i omsättning.

Se gärna mer på http://www.torkelson.se/

Dela detta jobb

logga
Ekonomiansvarig till växande bolag inom möbelindustrin

Roi Rekrytering Sverige AB