ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiansvarig till TX Logistik i Helsingborg

Ort
Utgår

2022-08-23

Ansök nu

Ekonomiansvarig till TX Logistik i Helsingborg

Kort om tjänsten

Till TX Logistik AB, som är ett stort internationellt transport- och logistikföretag, söker vi en driftig och utvecklingsbar ekonomiansvarig som kommer att ansvara för bolagets ekonomifunktion i Sverige.

Om verksamheten

TX Logistik AB är ett internationellt transport och logistikföretag med fokus på miljövänliga transporter som står inför en spännande utveckling och expansion på den svenska och nordiska marknaden. De närmaste åren kommer att präglas av tillväxt i de nordiska länderna. Bolaget ägs till sin helhet av MERCITALIA GROUP.

Mer om tjänsten

Ekonomiansvarig kommer att ha totalansvar för den svenska verksamhetens redovisning och bokföring samt månadsbokslut. Lönerna hanteras idag av extern firma. På sikt kommer ekonomifunktionen växa och så även personalansvaret. 

I rollen som ekonomiansvarig ingår följande områden:
– Löpande bokföring, hantering av reskontra (kund och leverantör) samt fakturering
– Hantering av moms- och uppbördsdeklarationer
– Bokslut och rapportering månadsvis
– Ansvarig för budgetprocessen
– Kontakt med revisorer och myndigheter
– Stöd till verksamheten i ekonomiska frågeställningar
– Driva utvecklingsfrågor och digitalisering

Din profil

Du har ekonomisk utbildning på relevant nivå i kombination med några års erfarenhet av arbete på en ekonomifunktion alternativt från en revisionsfirma. För att lyckas i rollen behöver du vara social och ha lätt för att samarbeta. Vi söker dig som är engagerad, utvecklingsbar och som är beredd att växa med bolaget. 

Du ska ha lätt för siffror och vara detaljorienterad men samtidigt ha koll på helheten. Du är strukturerad men tänker gärna utanför boxen och kommer med förslag om förbättringar. Du stödjer verksamheten genom kreativitet och kontroll.

Som person är du drivande, proaktiv och har lätt för att kommunicera. Du har lätt för att arbeta i affärssystem och arbetar dagligen i Excel, det är meriterande om du har erfarenhet av Navision. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska, tyska är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet från transportbranschen är meriterande men inte ett krav för tjänsten. 

Anställningsomfattning är heltid och tjänstgöringsort är Helsingborg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Axelsson.

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig till TX Logistik i Helsingborg

Dreamwork Scandinavia AB