ekonomijobb.se

Ekonomiansvarig till Strand AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-02-09

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Strand AB

Som Ekonomiansvarig på STRAND AB behöver du vara en duktig redovisare samt ha en god förståelse för redovisningsprocesser. Du kommer få ansvaret att förbättra och vidareutveckla arbetssätt och rutiner, och rollen kommer innebära arbete från ”ax till limpa”.

Vi tror du har en god förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och prestigelös som person. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Helhetsansvar för redovisning/rapportering

  • Ansvar för månadsbokslut, årsbokslut och avstämningar

  • Löpande redovisning

  • Proaktivt identifiera, driva och utveckla bolagets redovisningsprocesser.

  • Resultat och analys av bokslut

  • Moms och skatt

  • Förbättringar och utveckling av ekonomifunktionen

  • Budget och prognos

  • Årsredovisning

Vem letar vi efter?

Vi ser att du har en relevant ekonomisk utbildning samt har erfarenhet av att arbeta självständigt med redovisning. Du är noggrann, strukturerad och har ett logiskt tänkande. Vi värdesätter att du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som har ett utpräglat siffersinne och som tycker om att skapa struktur och ordning.

Du gillar att arbeta brett i en ekonomifunktion och har inga problem med att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Du har erfarenhet av hela biten från löpande registreringar till färdiga bokslut. Då Strand AB ingår i en mindre koncernstruktur, så ser vi gärna att du har erfarenhet från enklare koncernredovisning och då gärna med kunskap inom IFRS.

Vi tror att du har några års erfarenhet i roller som kvalificerad redovisningsekonom, redovisningsansvarig eller ekonomiansvarig och du upprättar självständigt månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisningar. Du är en person som gärna ser över rutiner och processer för kontinuerlig vidareutveckling av ekonomifunktionen och för att hitta effektiva arbetssätt.

Du är nyfiken, ansvarsfull och är van att jobba högt som lågt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig!

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar STRAND AB med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg, 0733 80 77 88 eller Elin Antonsson, 0709 31 87 69. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan!

Varmt välkommen att söka!

Om Strand AB

Strand AB är ett fastighetsbolag verksamma i Härryda, Bollebygd och Marks kommun, ägarna till företaget är familjen Strand. Företaget etablerades 1988 och den första fastigheten byggdes 1996 i Hindås. Vi ser långsiktigt på våra byggnationer och fastigheter. Målet med samtliga av våra fastigheter är att med smakfull byggnadskonst erbjuda våra hyresgäster ett tryggt boende med god standard, och välkomnande gemensamhetsytor. Vi har åsikten att detta skall levereras med hänsyn taget till miljön, vi har vid samtliga av våra nybyggnationer arbetat aktivt för att minska utsläpp och förminska energiförbrukning bl.a. genom materialval, värmesystem som baseras på förnyelsebar energi, samt använt lokala entreprenörer. I koncernen Strand AB finns också ett bolag som bedriver landstingsansluten primärvård med två vårdcentraler, Rävlanda Vårdcentral och Sätila Vårdcentral.
Läs gärna mer på www.strandab.se

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig till Strand AB

Mpya Finance AB