ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiansvarig till Sharp Recruitment & Consultants

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Sharp Recruitment & Consultants

Är du en ansvarstagande och analytisk person som trivs med att utveckla processer och rutiner i en affärsdriven miljö? Då är rollen som ekonomiansvarig hos oss på Sharp Recruitment & Consultants något för dig!

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets ledande rekryterings- och interimsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax & Finance. Vi har roliga och intressanta uppdragsgivare som består utav några av världens främsta företag inom tex finans, industri, IT och fastighet samt advokatbyråer, konsultbyråer och revisionsbyråer m.fl.

Vi är inne i en kraftig expansionsfas och söker nu en affärsintresserad ekonomiansvarig som kan vara med på vår utvecklingsresa och bidra med kunskap och expertis inom ekonomistyrning.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en arbetsplats där din egen och företagets utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att göra roliga affärer. Hos oss kommer du att växa och utvecklas genom bra stöd, utmaningar och vidareutbildning.

Som ekonomiansvarig kommer du att utveckla och effektivisera redovisnings- och rapporteringsprocesser. Du kommer att ha mycket eget ansvar och arbeta självständigt med löpande förbättringsprojekt.

Till dina arbetsuppgifter hör b.la att:

  • Driva och utveckla rapporteringsprocessen

  • Upprätta interna KPI:er och se till att dessa följs

  • Följa upp och analysera resultat

  • Identifiera och implementera processförbättringar

  • Upprätta budget samt prognosrapporter

  • Arbeta löpande med bokföring

  • Förbereda årsbokslut

Du kommer att arbeta nära ledning och VD.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi samt minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rapportering och kvalitetssäkring av månads- och årsbokslut, samt budget och prognosarbete. Vidare ska du ha mycket god kunskap i Excel.

För att trivas i rollen och lyckas hos oss är det viktigt att du är en självständig, handlingskraftig och flexibel person. Vidare ser vi att du har ett naturligt sinne för siffror och lägger stor vikt vid ordning och reda. Om du är en peoples-person, med humor kommer du att stormtrivas.

Att arbeta hos Sharp Recruitment & Consultants

Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö med ett stort utrymme för att implementera egna idéer. Du kommer att komma till ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet! Vi ställer höga krav på varandra, vi ifrågasätter varandra men stöttar och supportar varandra ännu mer. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat, så förstår vi vikten av balans i livet och att ha roligt tillsammans.

Vi är ett företag som fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara både inom fem och tio år med en fortsatt stark tillväxt. Vårt huvudkontor är i centrala Stockholm och vi sitter i mycket trivsamma och vackra lokaler. Vi har även kontor i Tel Aviv samt Paris.

Ansökan

Är du rätt person? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kontakta Peter Ekström på tel. 070 813 51 85, peter.ekstrom@sharprecruitment.se.

 

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig till Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants