ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiansvarig till Renew i Mölnlycke

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Renew i Mölnlycke

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt i rollen som Ekonomiansvarig? Lockas du av en bred roll där du har såväl personalansvar, är en del av Renews ledningsgrupp samt arbetar med allt ifrån löpande bokföring till årsbokslut och koncernredovisning? 

Renew Group sitter i nybyggda och moderna lokaler i Mölnlycke. Kreativitet och passion är grundpelare där innovation och produktutveckling är en central del av företaget. På kontoret finns samtliga funktioner inom inköp, grafisk design, PR & Content, sälj- och marknadsföring, administration samt lagerhantering representerade. 

ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för det löpande ekonomiarbetet samt lönehanteringen inom bolaget. Du verkar självständigt i rollen och arbetar väldigt brett med allt ifrån löpande ekonomiarbete till bokslut, koncernredovisning samt HR frågor och ledningsgruppsarbete. Du har ett par direktrapporterande medarbetare under dig som arbetar med reskontran, administration och orderhantering. Vidare arbetar du med budgetarbete, rapportering och har kunskap kring regler gällande avskrivningar, företagsförsäkringar och likviditetsplanering. 

Arbetsuppgifter som ingår i rollen;

 • Löpande redovisning och avstämningar

 • Skattedeklarationer, momsredovisning och skattefrågor

 • Månads- och årsbokslut för såväl bolaget i Sverige som utomlands

 • Koncernredovisning

 • Löneadministration

 • Allmän administration

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv, en hög arbetskapacitet samt är noggrann, strukturerad och van vid ett högt tempo. Som person är du kommunikativ, engagerad och har en positiv och prestigelös inställning. Du är van att arbeta självständigt och trivs med att fatta egna beslut, men det är minst lika naturligt för dig att vara en lagspelare där du och ditt team kommer att samverka med flera interna funktioner. Du kommer att få stor frihet i att planera dina dagar och ditt arbete såsom det blir bäst för dig och för verksamheten samt vara delaktig i att utveckla ekonomifunktionen på sikt. 

Vidare ser vi nedan delar som förutsättningar för rollen:

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning

 • Ett par års erfarenhet av en motsvarande roll som ekonomiansvarig

 • Van användare av Excel

 • Tidigare erfarenhet av Visma Lön 600 samt Navision

 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

 • Kunskaper i tyska är meriterande

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Ekonomiansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Renew Group. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten kontakta Linda Peterson. 
 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig till Renew i Mölnlycke

Eterni Sweden AB