ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Notar är en av Stockholms största mäklarkedjor. Vi är ca 170 medarbetare fördelat på ca 36 kontor och finns i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping och Spanien. Notars huvudkontor ligger centralt placerat i hjärtat av Östermalm, närmare bestämt på Artillerigatan 42, 114 45 Stockholm.

Vi är ett ungt och dynamiskt företag i medvind. Att ha kul tillsammans är viktigt även om resultatet är det viktigaste.

Till vårt huvudkontor beläget på Östermalm söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med flera års erfarenhet som kommer bilda team med nuvarande ekonomiansvarig. Vi är totalt 9 personer som arbetar på Notars huvudkontor med olika ansvarsområden.

Är du en nyfiken, strukturerad och initiativtagande redovisningsekonom? Vill du vara med på en tillväxtresa i en spännande bransch? Då har vi möjligheten för dig här.

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för franchisebolagens ekonomiarbete innefattande löpande månadsbokslut, fakturering, samt viss förberedelse för lön och prognosarbete. Du kommer även hantera kund- och leverantörsreskontra, utläggshantering samt moms och skattedeklarationer. Ansvarig person kommer vara en väldigt viktig stödfunktion mot övriga i organisationen och du kommer ha daglig kontakt med våra franchisetagare samt besvara deras frågor.

Vi söker dig som har goda kunskaper i redovisning och har varit delaktig i bokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med fåmansbolag och medelstora aktiebolag. I grunden har du en ekonomisk utbildning och du skall vara bekväm med att ta ett stort ansvar.

Du har gärna sedan tidigare en erfarenhet av arbete som rör hela ekonomiflödet och är van att arbeta brett med ekonomi. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Vidare är du prestigelös och lösningsorienterad. Du trivs i en roll där du kan effektivisera, påverka och ta en aktiv del i verksamheten. Du mår bra av att hjälpa andra och du har lätt för att skapa relationer. Rollen som redovisningsekonom innebär mycket självständigt arbete och vi lägger stor vikt vid ditt driv.

Precis som våra mäklare brinner vi för vårt jobb och älskar hög servicenivå.

Har du tidigare arbetat i bokföringsprogrammet Fortnox så är det meriterande.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.

Omfattning: Heltid

Kontoret är beläget på Artillerigatan i centrala Stockholm

För mer info om tjänsten kontakta ekonomiansvarig Madeleine Söderman på madeleine.soderman@notar.se

Mer info 

Kontaktperson       Therese Bergström
Telefon       0702366770
Område       Stockholms stad
Yrkesroll       Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning       Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida       http://www.notar.se

 

 

 

 

 

Logo

Ekonomiansvarig till Notars huvudkontor

Ort
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb