ekonomijobb.se

Ekonomiansvarig till GSAB

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-08-09

Ansök nu

Ekonomiansvarig till GSAB

Är du en senior redovisningsekonom som uppskattar att arbeta operativt i en bred roll där du har helhetsansvar för ekonomin? Trivs du i en familjär miljö där du arbetar nära verksamheten och har möjlighet att påverka och effektivisera? Är du dessutom intresserad av HR- och personalfrågor är detta tjänsten för dig! GSAB är på en tillväxtresa och du kommer att få möjlighet att vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling!

Om rollen

I rollen som Ekonomiansvarig ingår du i ledningsgruppen och har ansvar för hela flödet inom ekonomi samt agerar support i frågor rörande personal och HR. Du rapporterar till VD som du även kommer att ha ett nära samarbete med och stötta i ekonomiska frågor. Till din hjälp har du en ekonomi/inköpsassistent. Du sitter fina, ljusa lokaler i Skogås och erbjuds eget kontor.

I rollen som ekonomiansvarig ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Ansvara och utföra hela flödet inom redovisning från reskontra till bokslut
  • Skatte- och momsdeklarationer
  • Löneadministration för ca 25 löner
  • Upprätta månadsrapporter och presentera i ledningsgrupp
  • Upprätta årsredovisning och vara kontaktperson för revisorerna
  • Analysera det ekonomiska utfallet samt driva budget- och prognosarbetet
  • Effektivisera rutiner, processer och driva utvecklingsfrågor

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Ekonomiansvarig ser vi att du har flerårig erfarenhet inom ekonomi. Du har tidigare haft en roll med helhetsansvar där du arbetat med redovisning, bokslut, årsredovisning, lön samt budget och analys. Det är meriterande om du tidigare arbetat med personal- och HR frågor samt har erfarenhet från mindre till medelstort tillverkande bolag. Du har en förmåga att fokusera på detaljer samtidigt som du kan lyfta blicken och se till helheten. Du talar och skriver svenska obehindrat. Som person är du lösningsorienterad, serviceminded och du trivs i en bred roll där du får vara med och påverka och utveckla. Du har skinn på näsan samtidigt som du är ödmjuk, lyhörd och har ett intresse för andra människor. Du är självgående och har ett starkt eget driv samt är strukturerad och noggrann.

Om GSAB

GSABs ursprung, som leverantör till Sveriges glasmästare, går tillbaka ända till 1951. Allt sedan dess har bolaget haft en positiv utveckling och GSAB är idag en ledande aktör på den nordiska marknaden för inredningsglas och inglasning samt tillbehör och förbrukningsmaterial till dessa produktområden. GSABs produkter säljs under varumärket Invitrea. Läs mer om GSAB på deras hemsida gsab.se eller invitrea.se

Nyfiken på att veta mer?

I denna rekrytering samarbetar GSAB med Mpya Finance. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog på elin.allskog@mpya.se eller Michaela Järnvall på michaela.jarnvall@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig till GSAB

Mpya Finance