ekonomijobb.se

En ekonomiansvarig sökes nu för interimsuppdrag till framåtsträvande skola
Vi på Vindex söker nu en ekonomiansvarig för interimsuppdrag hos en av våra kunder. Behovet är omgående och uppdraget startar därför så snart som möjligt. Längden på uppdraget är ca sex månader och för rätt person finns möjlighet till fast anställning därefter. I rollen kommer du att ha helhetsansvar för bolagets ekonomi och arbeta både högt och lågt.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som ekonomiansvarig till framåtsträvande skola
Löpande redovisning
Avstämningar
Periodisering
Bokslut
Leverantörsreskontra
Inventering
Betalningar
Budget och prognos
Rapportering
Utveckling av processer och rutiner
För den här tjänsten söker vi dig som trivs i en ansvarsfull roll där du får arbeta både varierat såväl som högt och lågt. Du är kommunikativ, social och trivs med breda kontaktytor. Därtill ser vi positivt på om du är självständig och handlingskraftig samt att du är analytiskt lagd.

Kvalifikationer för rollen som ekonomiansvarig till framåtsträvande skola
Civilekonomexamen eller motsvarande
Minst 4-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning
Självgående i redovisning ax till limpa
Tidigare arbetat med liknande uppgifter
Goda kunskaper i Excel
Bred systemerfarenhet
Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SJEA746. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ekonomiansvarig till framåtsträvande skola

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb