ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiansvarig till Flood Herslow Holme

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Flood Herslow Holme

Välkommen till oss! Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Stockholm och Malmö. Vi är beroende av kompetenta medarbetare, därför lägger vi ner mycket arbete för att vara en arbetsplats där alla trivs, oavsett titel. Vi värdesätter friskvård och ger gärna våra anställda ett stort inflytande över sin arbetsplats och arbetssituation. Vi samarbetar dagligen mellan kontoren och har en fin kultur.

Rollen som ekonomiansvarig hos oss är bred och du erbjuds att arbeta med det mesta inom ekonomiområdet. Du kommer ha ett nära samarbeta med samtliga delägare och du rapporterar till VD Anna som är en lyhörd ledare som välkomnar nya idéer och arbetssätt. Tjänsten är placerad på vårt fina kontor ett stenkast från Centralen i Malmö. Det finns möjlighet att jobba 80 – 100 %.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring

  • Månads- och årsbokslut

  • Budget och prognosarbete

  • Skatteredovisning

  • Moms, inkomst och arbetsgivardeklarationer

  • Ansvara för leverantörs- och kundreskontra

  • Förbättring av rutiner och processer

 

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har eftergymnasiala studier inom ekonomi och har erfarenhet som ekonomiansvarig eller redovisningsansvarig. Att förstå och vidareutveckla processer är något du tycker är roligt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt mån om att leverera med hög kvalité. Du är duktig på att arbeta självständigt med eget ansvar, är prestigelös och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

 

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar FHH med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 070-3755075, kristina.bennet@mpya.se.

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig till Flood Herslow Holme

Mpya Finance AB