ekonomijobb.se

EKONOMIANSVARIG TILL CIFAB

Företag A-Finance
Ort
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

EKONOMIANSVARIG TILL CIFAB

Ingress om kunden
CIFAB grundades 1965 och är ett familjeägt bolag som alltid varit självförsörjande med god soliditet. Redan från start inleddes det mångåriga och framgångsrika samarbetet med tyska SONAX.

CIFAB är idag en väl etablerad distributör av bilvårdsprodukter på svenska och norska marknaden. Genom våra kunder, som är internationellt verksamma, säljs våra produkter också i övriga Norden och andra länder i Europa. Läs mer om företaget på www.cifab.se.

Arbetsbeskrivning
Rollen som ekonomiansvarig på CIFAB är bred och du kommer arbeta med allt från kund- och leverantörsreskontra till månads- och årsbokslut. Att hantera månadsrapporter, ekonomisk analys samt delta i det årliga budgetarbetet ingår också i denna tjänst. Andra arbetsuppgifter är intrastat, lageravstämningar, moms- och skattedeklarationer samt valutahandel. Vidare hanterar du viss personaladministration, såsom försäkringar och pensioner. Du ansvarar även för inköp till kontoret och vissa avtal.

Erfarenhet
Du är civilekonom eller har motsvarande arbetslivserfarenhet med flera års erfarenhet av att arbeta som senior redovisningsekonom eller ekonomiansvarig på ett mindre bolag med självständiga bokslut och årsbokslut. Du trivs i en arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du arbetar tätt med VD och ledningsgrupp samt får ta ett helhetsansvar. Det är meriterande med erfarenhet från projektredovisning och/eller Visma/Centsoft.

Du kommunicerar både på svenska och engelska i tal och skrift.


Personliga kvalifikationer
Vi söker en person som trivs i en kommunikativ roll och gillar att arbeta verksamhetsnära. Du är en trygg, proaktiv och strukturerad person med ett starkt driv och engagemang och du trivs i en miljö där du har stor möjlighet att påverka och vara delaktig. Vidare är du en prestigelös och positiv kollega som gillar att ha många bollar i luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
 

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767 76 01 90

Dela detta jobb

EKONOMIANSVARIG TILL CIFAB

A-Finance