ekonomijobb.se

EKONOMIANSVARIG TILL BOLAG I STENUNGSUND

Företag A-Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

EKONOMIANSVARIG TILL BOLAG I STENUNGSUNDFör kunds räkning söker vi nu en ekonomiansvarig till bolagets kontor i Stenungsund. Uppdraget startar så snart som möjligt och beräknas löpa 6 månader framåt. För rätt person kan det blir aktuellt med en fortsatt anställning efter avslutat uppdrag.

Vad innebär rollen som ekonomiansvarig?
Rollen som ekonomiansvarig innebär att du är ansvarig för företagets ekonomi i en bred roll nära verksamheten. Detta innefattar löpande uppgifter, men också rapportering internt så väl som externt. Du rapporterar till och har ett nära samarbete med bolagets VD. Dina arbetsuppgifter kommer vara följande: 

- Löpande redovisning
- Kund- och leverantörsreskontra
- In- och utbetalningar
- Deklarationer
- Månads- opch kvartalsbokslut
- Årsredovisning
- Rapportering
- Budget & prognos
- Tidrapporter & löner
- Kontakt med revisorer och banker, samt vara behjälplig med underlag

Då rollen är mycket verksamhetsnära är det viktigt att du är intresserad av affären och håller dig uppdaterad kring produktionen.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som ekonomiansvarig i denna breda roll söker vi dig med flera års erfarenhet av kvalificerad redovisningsarbete och rapportering, gärna från ett tillverkande bolag med lagerredovisning. Du är trygg i din roll som ekonom och med din gedigna erfarenhet driver du processer framåt för att nå uppsatta deadlines och mål. Då rollen innefattar visst lönearbete förutsätter vi att du har denna erfarenhet sedan tidigare. Som ekonomiansvarig i detta uppdrag bör du uppskatta att arbeta högt och lågt, med varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Du talar och skriver engelska samt svenska obehindrat. Goda Excel-kunskaper är ett krav. 

Som person är du självgående, driven och prestigelös. Du vågar hugga i där det behövs och arbetar på ett strukturerat, noggrant och effektivt vis. Du tycker det är roligt att arbeta tillsammans med andra och värdesätter ett ödmjukt förhållningssätt på arbetsplatsen. 

Ansökan: 
Är du den vi söker för detta uppdrag? Tveka inte att skicka in din ansökan! Vid frågor, vänlig kontakta Lisa Andersson.

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Dela detta jobb

EKONOMIANSVARIG TILL BOLAG I STENUNGSUND

A-Finance